Biotehnoloģijas

Universāla iekārta, kas paredzēta jebkuru tradicionālo pārtikas produktu (gaļa, vista, zivs, siers, dārzeņi, ogas, zāļu tējas, u.c.) dažāda veida termoapstrādei pēc izvēlēta režīma (karstā vai aukstā kūpināšana, grillēšana, cepšana, tvaicēšana, sutināšana, dūmošana, žāvēšana, kaltēšana, vītināšana, nogatavināšana, grauzdēšana, aromatizēšana, atkausēšana) vai to kombinācijām.

Iespējams apstrādāt arī plāni grieztu produktu, kā arī liellopu, jēru, zosi vai citiem.

Var tecināt zosu, āpša taukus, grauzdēt maizi/graudus alus/kvasa darīšanai, tāpat iekārta piemērota arī bišu vaska savākšanai, rāmīšu dezinfekcijai, u.c.

Atšķirībā no citām iekārtām iespējams izvairīties no kaitīgo vielu uzkrāšanās produktā, izvēloties tam atbilstošu produkta apstrādes režīmu.

Iekārtu var darbināt ar malku, šķeldu, briketēm, granulām, kā arī ar gāzi vai elektrību jebkuros laika apstākļos āra apstākļos vai telpās.

Iekārta veidota tā, lai to būtu iespējams vajadzības gadījumā viegli pārvietot un ērti transportēt. Tā ir piemērota privātai gan komerciālai lietošanai ar darba tilpnes ietilpību no 100 līdz 2000 litriem un aprīkojumu pēc vajadzības.

Autortiesības aizsargā LR Patentu Valde. Zīmols reģistrēts. CE sertificēts.

Atbilst PVD prasībām.

Klausīties

Lasīt latīņu burtiem

 

Vārdnīca - Skatiet detalizētu vārdnīcas ierakstu